Summit to Eat - Pudink s jablečnou drobenkou

Kód: 812100
Značka: Summit to Eat
129 Kč 112,17 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
1.10.2020

Pudink s jablečnou drobenkou, Složení: Pudink 71% = (plnotučné mléko, smetana), zapečené ovesné vločky (vločky, cukr, řepkový olej, med), pudingový prášek (kukuřičná mouka, barvivo E160 (b), aroma), cukr, kostky jablek 3% = (regulátor kyselosti; kyselina askorbová, kyselina citrónová).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Summit to Eat - Pudink s jablečnou drobenkou

Složení: Pudink 71% = (plnotučné mléko, smetana), zapečené ovesné vločky (vločky, cukr, řepkový olej, med), pudingový prášek (kukuřičná mouka, barvivo E160 (b), aroma), cukr, kostky jablek 3% = (regulátor kyselosti; kyselina askorbová, kyselina citrónová).

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalijte horkou vodu (210 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů: Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

Summit to eat

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dezerty
Záruka: 3 roky
Hmotnost: 0.087 kg
Konzument: Vegetarian
 

Společnost SUMMIT TO EAT se specializuje na výrobu dehydratované a přesto velmi chutné stravy. Jejich výrobky jsou plnohodnotně zastoupeny v pestré škále výběru z mnoha jídel od hlavních chodů, až po skvělé dezerty. Lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu. Chutnají pořád stejně dobře jako čerstvé. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Cílem značky je přinést do outdoorových podmínek chuťový zážitek a především plnohodnotnou a vyváženou stravu, která Vám nezabere zbytečné místo v batohu.

Summit to eat